Sildenafiili – Luotettava ratkaisu erektiohäiriöön

Kun puhutaan miesten terveydestä, tulee erektiohäiriö aina mieleen. Se on yksi miesten suurimmista ongelmista ja sellainen, josta miehet eivät yleensä halua puhua. He päättävät pitää ongelman omana tietonaan ja päättävät löytää ratkaisun itse. Kuitenkaan erektiohäiriö ei ole ainoastaan miehen ongelma. Jos sinulla on kumppani, sinun tulisi puhua tilastasi hänen kanssaan. Mikä tärkeintä, pyydä neuvoa lääketieteen ammattilaiselta. Nykyisin on olemassa useita lääkkeitä, joita käytetään erektiohäiriön hoitoon.

Yksi erektiohäiriön hoidossa käytettävien lääkkeiden vaikuttavista ainesosista on Sildenafiili. Se on tyypin 5 fosfodiesteraasin estäjä (PDE5). Se on vastuussa tyypin 5 fosfodiesteraasin liian nopeasta toiminnan estämisestä. Se tekee tämän nostamalla toista välittäjäainetta, cGMP:tä. Penis on yksi kehon alueista, jossa tyypin 5 fosfodiesteraasi toimii ja sen tiheys on erityisen suuri paisuvaiskudoksessa. Lisäämällä cGMP:tä, saavutetaan vasodilataatio, joka mahdollistaa erektion saamisen ja sen säilymisen, jolloin penis kasvaa täyteen mittaansa.

Sildenafiili

Kuten me kaikki tiedämme, erektiohäiriölääkkeet toimivat vain seksuaalisesti kiihottuessa. Jos mies ei ole kiihottunut, ei myöskään erektiota tule. Tämä johtuu siitä, että kun mies kiihottuu, peniksen verenkierto kasvaa ja tuloksena mies saa erektion. Sildenafiilin avulla entsyymejä voidaan hallita. Kun entsyymi on jo hallinnassa, Sildenafiili auttaa saamaan erektion, kun penistä stimuloidaan. Erektio pysyy ja säilyy, kunnes seksuaalinen aktiviteetti on ohi. Sildenafiili ei toimi, jos penikseen ei kohdistu fyysistä stimulaatiota.

Sildenafiilia on saatavilla tablettimuodossa ja tarpeen tullen se tulee ottaa suun kautta. Ota tabletti vähintään 30 minuuttia ennen seksuaalista aktiviteettia. Paras aika ottaa lääke on kuitenkin tuntia ennen yhdyntää. Lääke alkaa toimia 30 minuutin sisällä sen ottamisesta ja sen vaikutus kestää 4 tuntia. Lääke tulee ottaa kerran päivässä. Hoidon alussa lääkäri määrää keskitasoisen annoskoon ja sitä vaihdetaan (joko lisätään tai vähennetään), riippuen henkilön vasteesta hoitoon. Annoskoko riippuu tilasta, vasteesta hoitoon ja muista otettavista lääkityksistä. Rasvaiset ruoat voivat hidastaa lääkkeen vaikutuksen alkamista.

Sildenafiili on erittäin suosittu ja standardi erektiohäiriön hoidossa. Se ei kuitenkaan hoida ainoastaan erektiohäiriötä, vaan sitä käytetään keuhkoverenpainetaudin hoidossa. Sildenafiili toimii rentouttamalla verisuonia keuhkoissa, jolloin veri virtaa helpommin. Joten jos sinulla on nämä molemmat, käy lääkärisi luona ratkaistaksesi molemmat ongelmat.

Klikkaa tästä ostaaksesi Sildenafiilia edullisesti Ostaa Sildenafiilia